本校中文辯論學會隊員4B 章瀞文參與由香港學界辯論聯會舉辦之第一屆全港中學學界辯論比賽(外圍賽),榮獲最佳辯論員。

日期: 30/11/2019

Host : Hong Kong Schools Debate Federation
(指導老師:李正權老師)

QualiEd Chinese Debate Team member, 4B CHEUNG CHING MAN, won the Best Debater in the Inter-Secondary School Deabte Competition, organized by the Hong Kong Schools Debate Federation.
(Advising Teacher: Mr LEE CHING KUEN)