本校廣播學會隊員6B 謝承浩參與由香港撒瑪利亞防止自殺會舉辦之「自己生命•自己教育」Collage短片比賽,榮獲全港中學組季軍。

日期: 09/07/2019

地點:香港大學
主辦:香港撒瑪利亞防止自殺會
負責人:李凱傑老師
(指導老師:李凱傑老師)

QualiEd Broadcasting Club member, 6B TSE SHING HO, won the 2nd Runner-up in the Secondary School Category in Lifetube "Own Life, Own Education" Video Competition, organized by The Samaritan Befrienders Hong Kong.
(Advising Teacher: Mr Li Hoi Kit)