本校學生參與由中國香港體操總會舉辦之香港中學彈網錦標賽,榮獲男子丙組團體亞軍、男子乙組團體亞軍、男子丙組個人第五名(4A 曾焯謙)及男子乙組個人第五名(1C 李頌燃)。

日期: 10/03/2019

地點:港灣道體育館
主辦:中國香港體操總會
負責人:賴文蕙老師

學生名單如下:
1B 王禮、1C 李頌燃、2C 林政熹、
3A 劉志珍、3A 梁恩詠、3A 楊希翹
3B 陳燕棋、3D 蕭卓熙、4A 曾焯謙、
4B 蔡銘澤
(指導老師:賴文蕙老師)

Our school gained the Men's Team (Group C) 1st Runner up, Men's Team (Group B) 1st Runner up,
Men’s Group C Individual Fifth Place (4A Tsang Cheuk Him) and
Men’s Group B Individual Fifth Place(1C Lee Chung Yin) in The 20th Trampoline Secondary Schools Competition,
organized by The Gymnastics Association of Hong Kong, China.
Students ranked ;
1B Wong Nathan、1C Lee Chung Yin、2C Lam Ching Hei、
3A Lau Chi Chun、3A Leung Yan Wing、3B Chan Yin Ki
3D Siu Cheuk Hei、4A Tsang Cheuk Him
4B Cai Ming Chak