本校學生參與由星島日報,英文虎報及教育局舉辦之星島第34屆全港校際辯論賽。榮獲以下獎項:

• >
  • 學生成就
  • >

日期: 17/11/2018

地點:東華三院呂潤財紀念中學
主辦:星島日報,英文虎報及教育局
負責人:李正權

2B劉煜鏗, 榮獲最佳辯論員。
4A林爾雅, 榮獲最佳交互答問員。
(指導老師:李正權老師)

Our school gained the following awards in The 34th Sing Tao Inter-School Debating Competition, organized by Sing Tao Daily, The Standard and the Education Bureau.
Students ranked ;
Best Debater (2B Lau Yuk Hang)
Best Interrogative Debater (4A Lam Yee Nga)
(Advisor Teacher: Mr Lee Ching Kuen)